9.2 / 10 426 beoo r delingen
home  >  blog  >  top-5-betaalbare-relaxstoelen
Liro_relaxstoel_relaxstand
Zitzorg image samen - Marcus Aurelius

Stoelen

De top 5 betaalbare relaxstoelen en sta-op stoelen van ZitZorg

Bekijk onze collectie

 

Bent u op zoek naar een goedkope relaxfauteuil? Dan bent u bij ZitZorg aan het juiste adres. ZitZorg biedt namelijk een grote collectie betaalbare relaxfauteuils en sta-op stoelen. Want goed zitten moet bereikbaar zijn voor iedereen vinden wij. We hebben voor u onze top 5 goedkoopste relaxstoelen op een rij gezet. Waarin ziet u uzelf al zitten?

 

 

1. Betaalbare relaxstoel Le Mans | v.a. 390,-

 

Relaxstoel Le Mans is een elegante en zeer betaalbare relaxfauteuil. De stoel oogt comfortabel én dat is ie ook! Hij zit heerlijk en de dichte armleuningen zorgen voor een geborgen gevoel. De relaxstoel kan volledig op maat gemaakt worden, waardoor u zeker weet dat u goed en gezond zit. Daarnaast kunt u de relaxstoel zelf samenstellen. U heeft keuze uit stof of leer en kunt kiezen uit talloze kleuren. 

 

 

Zonder titel (1400 x 700 px)

 

2. Betaalbare relaxstoel Madeira | v.a. 550,-

 

Een slanke comfortabele relaxstoel, dat omschrijft relaxstoel Madeira het beste. Een relaxstoel die niet te veel ruimte inneemt in uw woonkamer, maar er zeker wel mag zijn. Deze goedkope relaxfauteuil is goed geprijsd, maar ziet er ook nog eens goed uit. Om deze moderne relaxstoel helemaal goed bij uw interieur aan te laten sluiten, selecteert u zelf een passende bekleding. De relaxstoel is ook verkrijgbaar als sta-op stoel.

 Zonder titel (1400 x 700 px)-2

 

3. Betaalbare sta-op stoel Corsico | v.a. 690,-

 

Sta-op stoel Corsica is met zijn unieke ontwerp perfect als u kampt met rugklachten. Dankzij de ergonomische eigenschappen van de stoel wordt uw rug optimaal ondersteund, wat bijdraagt aan verlichting van uw rugklachten. Ervaar een gezonde zithouding in zeer betaalbare sta-op stoel Corsica en u wilt nooit meer anders. En uiteraard is ook deze stoel leverbaar in diverse stof- en leersoorten.

 

Zonder titel (1400 x 700 px)-3

 

4. Betaalbare relaxstoel Puerto Rico | v.a. 695,-

 

Relaxstoel Puerto Rico zou zomaar de stoel van uw dromen kunnen zijn. De stoel biedt namelijk perfect zitcomfort en is uit te breiden met vele relaxfuncties. Kies voor een elektrisch verstelbare stoel en lig met een druk op de knop in de relaxstand. Voor extra ondersteuning kunt u kiezen voor een verstelbare hoofdsteun. Ontspan als nooit tevoren in uw eigen relaxfauteuil.

 

Beelden blog 5x zitten

 

5. Betaalbare relaxstoel Barcelona | 899,-

 

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher in uw interieur? Dan valt relaxstoel Barcelona zeker bij u in de smaak. De fauteuil valt op door de brede, karakteristieke rugleuning en het mooie lijnenspel. De stoel straalt geborgenheid uit en is perfect om na een lange dag in bij te komen. Zet de rugleuning naar achter, klap de voetensteun uit en relaxen maar... Een verrassende relaxstoel met een moderne twist.

 

Zonder titel (1400 x 700 px)-4

 

Thuis vrijblijvend uitproberen?

Wilt u proefzitten in onze betaalbare relaxstoelen? Dat kan! Onze zitexpert komt bij u thuis, zodat u op uw gemak en in uw eigen omgeving kunt uitproberen welke stoel het beste zit. Bovendien krijgt u meteen een leenstoel, zodat u in alle rust kunt ontdekken of de stoel bij u past en welke opties voor u belangrijk zijn.

 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak



 

 

Terug naar overzicht